Glazenwasser & Gevelreiniging - Breeclean

Het visitekaartje van uw pand is toch wel de gevel van uw pand inclusief al het glaswerk. Breeclean zorgt voor brandschone ramen en fris ogende gevels die uw pand doen stralen.

Glasbewassing & gevelreiniging

Naast dienstverlener van algemeen schoonmaakwerk is Breeclean bovendien gespecialiseerd in glasbewassing en gevelreiniging. Dit doen wij met inzet voor de meest uiteenlopende vastgoedobjecten: van kantoren en winkels tot zorginstellingen. Met de glazenwassers van Breeclean bent u gegarandeerd van een goed resultaat. Breeclean heeft alle apparatuur in huis om gevels en ramen perfect te reinigen ongeacht de hoogte en grootte van het pand.

Naast het schoonmaken van glas en kozijnen bieden wij ook de mogelijkheid om graffiti van uw gevel te verwijderen. Dat toont voor u en uw klanten weer aantrekkelijk.

Glazenwasser

Omdat glasbewassing en gevelreiniging veelal op grotere hoogtes wordt uitgevoerd, zijn onze glazenwassers en leidinggevenden voor uw en onze veiligheid VCA gecertificeerd. Breeclean Schoonmaak bewaakt dat medewerkers alle veiligheidseisen strikt naleven.

Ook
de buitenkant
vraagt
om aandacht