Vloeren onderhoud -Breeclean

Vloeren zijn een blikvanger, maar hebben ook een praktische functie. Om de duurzaamheid te vergroten biedt Breeclean naast dagelijkse reiniging ook grondig onderhoud voor uw vloeren.

Vloerenonderhoud

Het onderhouden van vloeren is een vak apart. Wij hebben alle specialistische kennis en benodigde apparatuur in huis voor het reinigen en onderhouden van alle soorten vloeren als parket, laminaat, marmoleum, linoleum, kunststof en (natuur)steen.

 

Marmoleum-vloeren

Marmoleum- of elastische vloeren als linoleum, vinyl, pvc en rubber zijn veelal vindbaar in scholen, ziekenhuizen, kantoren en andere openbare gebouwen. Deze vloeren vergen preventief en regelmatig, arbeidsintensief onderhoud. Wanneer dit onderhoud niet zorgvuldig plaatsvindt, zijn de negatieve gevolgen al snel merkbaar en onherroepelijk. Breeclean heeft de juiste specialisten en producten in huis om dergelijke vloeren in topconditie te brengen én te houden.

Stenen vloeren

Stenen vloeren zijn er in ontelbaar veel varianten, zoals natuursteen, geglazuurde of ongeglazuurde tegels.  Het benodigde onderhoud varieert per type vloer aanzienlijk. Breeclean helpt uw vloeren als nieuw te laten stralen door (antibacteriële) reiniging, impregneren of polijsten of zelfs renovatie met behulp van de juiste kennis en professionele middelen. Het aanbrengen van sealer ter preventie van vervuiling behoort tot de mogelijkheden.

Marmeren vloeren

Wij slijpen of polijsten uw marmeren vloer tot nieuwstaat afhankelijk van behoefte en noodzaak. Ook kristalliseren behoort tot de mogelijkheden. Met een verzwaarde schrobmachine, een speciale pad en kristallisatievloeistof herstellen we de toplaag van uw vloer en verwijderen we oneffenheden. Gevormde microkristallen verharden en verdichten de vloer, waarbij er weer een schitterende glans ontstaat. Ter voorkoming van vervuiling beschikt Breeclean tevens over de kennis en middelen om uw marmeren vloer duurzaam te impregneren.

Betrouwbare
specialist
in vloer-
onderhoud

Overige vloeren

Ook voor alle andere typen vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het in de was zetten of herstellen van uw houten vloeren.