Onze markten - Breeclean

Breeclean Schoonmaak is actief in alle denkbare markten, ook die van u. Van kleine appartementencomplexen tot grote kantoorgebouwen. Groot of klein, we zetten ons met dezelfde passie voor u in.

Onze markten

Onze diensten komen in alle sectoren en industrieën waarin wij actief zijn terug. Of het nu gaat om dagelijks schoonmaakonderhoud of om een eenmalige opleveringsschoonmaak. Een aantal van de markten waarin wij opereren:

Kantoren & scholen

Breeclean maakt veel kantoren en scholen in de regio op contractuele basis schoon. Met veel bedrijven en scholen in de Randstad hebben wij op deze wijze een langdurige en duurzame relatie opgebouwd.

Scheepsreiniging

Als onderdeel van Den Breejen Groep zijn wij gespecialiseerd in de reiniging van schepen. Van binnenvaartschepen tot superjachten. Zowel aan de binnenzijde van het schip als aan de buitenzijde reinigen wij uw kostbare bezit grondig. Tevens kunt u bij ons terecht voor het schoonmaken van sterk vervuilde ruimtes en objecten van het schip, zoals machinekamers en opslagtanks. Binnen Den Breejen is alle kennis en apparatuur voorhanden om de meest zware klussen te klaren.

Gedurende de kostbare en vaak korte tijd dat een schip aan wal ligt, is Breeclean Schoonmaak in staat om zeer snel en adequaat te handelen met voldoende mankracht. Dit is een unieke competentie die ons ijzersterk maakt in scheepsreiniging.

 

Bijzondere locaties

Zwembaden, sporthallen, en productielocaties (zoals fabriekshallen en magazijnen) zijn bij Breeclean Schoonmaak in vertrouwde handen. Dergelijke ruim opgezette locaties vragen om bijzondere aandacht, apparatuur en middelen die wij voorhanden hebben.

Overige locaties

Breeclean Schoonmaak is sinds jaar en dag actief op bouwlocaties, in appartementencomplexen (VVE’s), (medische) praktijkruimtes en bijvoorbeeld winkels. Kort gezegd: er is eigenlijk geen locatie die wij niet aanpakken!

Van alle
markten thuis