Sanitaire voorzieningen - Breeclean

Sanitaire voorzieningen vragen grote aandacht. Voor u, uw mensen én uw klanten. Breeclean regelt de schoonmaak van uw sanitair zorgeloos of zelfs met een dieptereiniging.

Sanitaire voorzieningen

Voor uw klanten en bezoekers wilt u het allerbeste dus ook het aller schoonste. Een schoon toiletbezoek is toch een belangrijk deel van de indruk die u achterlaat. En ook uw eigen mensen verdienen schoon sanitair. Breeclean verzorgt uw sanitaire voorzieningen op passende wijze waarbij hygiëne de hoogste prioriteit heeft.

Wij leveren alle professionele artikelen van de beste merken die horen bij een fris en schoon toilet, zoals zeepdispensers, luchtverfrissers en bijvoorbeeld afvalbakken in verschillende kwaliteiten, vormen en maten. Daarnaast dragen wij zorg voor de installatie van dispensers en luchtverfrissers.

Wij houden
de zaak
zuiver en schoon

Dieptereiniging

Om fris, schoon en hygiënisch sanitair te garanderen verzorgt Breeclean Schoonmaak dieptereiniging voor uw toiletten, douchecellen en ander sanitair. Moeilijk bereikbare plaatsen worden grondig onderhanden genomen en defecten worden vakkundig hersteld.

Service bij verstopping

Een nieuwe service van Breeclean is milieuvriendelijke afvoer ontstopping. Alle organische stoffen, papier en andere materialen (plastic uitgezonderd) lossen op terwijl het PVC of koper van uw leidingen niet wordt aangetast. Forse kosten van een loodgieter zijn al snel uitgespaard. Neem contact met ons op voor een gratis demonstratie.