De partners & klanten van Den Breejen Groep

Breeclean is dé betrouwbare partner voor al het schoonmaakwerk van woningen, kantoren, scholen, winkels, (mobiele) units, portacabins en andere duurzame vastgoed.

 

Tot ons klantenbestand mogen we indrukwekkende bedrijven rekenen, zoals IHC Merwede, Heijmans, Van Wijnen, Oceanco, Damen Shipyards, Van Noordenne en vele anderen. U kunt altijd referenties bij ons opvragen.

Wij zijn groot geworden door klein te blijven en dat houden we zo. Met persoonlijke aandacht en korte lijnen stemmen wij wensen, verwachtingen en mogelijkheden af om uiteindelijk topkwaliteit werk of efficiënte wijze af te leveren.

Maatwerk,
kwaliteit én
gunstige tarieven

Testimonial – Schoonmaak onder hoogspanning

“Ondanks een initiële onderlinge mis-communicatie bij de uitbesteding van de schoonmaakwerkzaamheden heeft Breeclean zich uiterst professioneel opgesteld. In eerste instantie werd de volledige schoonmaak van onze nieuwbouw van het zwembad ‘Het Hofbad’ te Ypenburg niet aan Breeclean toegewezen.

In tweede instantie en door de goede onderlinge verhouding is Breeclean toch weer door ons benaderd en hebben zij voortvarend en met veel enthousiasme alsnog een prima ploeg schoonmakers naar ons project gedirigeerd. De werkzaamheden zijn voortvarend en naar volle tevredenheid van ons en onze opdrachtgever c.q. gebruiker in een kort tijdsbestek door Breeclean uitgevoerd.

Uiteindelijk is een complexe en qua uitvoering zeer cleane constructie adequaat schoongemaakt met een fraai zwembad als eindresultaat. Waarvoor wij Breeclean, mede door hun inzet, zeer erkentelijk zijn.

Komt zeer zeker voor herhaling in aanmerking. Breeclean met je ploeg medewerkers, hartelijk bedankt voor de tomeloze en nooit aflatende inzet.”