Breeclean - Uw specialist sinds 1992

Schoonmaken is al jarenlang ons vak. Als echte dienstverlener nemen wij voor al onze klanten in de meest uiteenlopende industrieën en markten een belangrijke zorg uit handen.

Breeclean Schoonmaak

Breeclean is een sterke en groeiende speler in de schoonmaakmarkt. Met 300 medewerkers leveren wij maatwerk en totaaloplossingen voor al uw schoonmaakbehoeften. Vanuit ons hoofdkantoor in Sliedrecht sturen wij dit ijzersterke team aan bij al onze klanten.

Specialist in
reiniging van
uw duurzame
investeringen

Met gemotiveerde mensen, kennis, vakmanschap en de beste materialen en apparatuur leveren wij de gewenste kwaliteit op efficiënte wijze. Breeclean streeft naar langdurige duurzame relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Onze specialiteiten zijn flexibiliteit en productiviteit. Wij springen direct in op uw behoefte. Of het nu gaat om regulier schoonmaakwerk of om een calamiteit of speciale gelegenheid. Met gedreven en vakkundige mensen voeren wij het werk snel maar zeer gedegen uit, zodat onze klanten er geen omkijken naar hebben.

Uw tevredenheid
is onze motivatie

Breeclean selecteert het personeel zorgvuldig op dienstbaarheid, vriendelijkheid, houding en inzet. Door onze mensen continu op te leiden en te ontwikkelen, zorgen we voor een goed en zorgeloos gevoel bij onze klanten.

Wij zijn onderdeel van de Den Breejen Groep. Een groeiend en gezond familiebedrijf dat groot geworden is door klein te blijven. Al 60 jaar zorgen onze vakmensen voor kwalitatieve dienstverlening in verschillende markten.

Den Breejen

Breeclean Catering

Naast schoonmaakwerk biedt Breeclean ook Cateringservices aan, te weten: Kantinebeheer (complete verzorging van uw bedrijfsrestaurant) en Party-catering. Klik hier voor meer informatie over Breeclean Catering.