Tapijtreiniging - Breeclean

Breeclean biedt verschillende oplossing voor oppervlakkige of dieptereiniging van uw tapijt. Met de nieuwste technieken en apparatuur verzorgen wij dit doeltreffend en snel.

Tapijtreiniging

Breeclean is gespecialiseerd in tapijtreiniging en levensduur verlengend tapijtonderhoud. Een van de methodes die wij toepassen om tapijten weer schoon en fris te krijgen, is heet water met koolzuur injectie-extractie. Deze dieptereiniging bereiken we door heet koolzuurhoudend water onder druk in het tapijt te spuiten en direct weer op te zuigen. Met professionele en zeer geavanceerde apparatuur spoelen we grote hoeveelheden vuil en besmettingen uit uw tapijt. De droogtijden zijn kort, waardoor Breeclean dit werk zeer efficiënt en tegen zeer concurrerende tarieven kan uitvoeren.

Een andere effectieve reinigingsmethode die wij, eventueel gecombineerd, toepassen is Bonnet-reiniging, ofwel droogreiniging. Het tapijt wordt gesprayd met een speciaal reinigingsmiddel waarin het vuil oplost. Daarna wordt het tapijt gereinigd met een eenschijfsmachine. De vervuiling wordt door de pad opgenomen die regelmatig ververst wordt. Deze methode heeft als voordeel zeer snel te drogen aangezien de gebruikte hoeveelheid water minimaal is.

Kwaliteit geborgd

De methodes die wij toepassen voorkomen aantasting van de tapijtvezels. Tevens blijven de slijtvastheid en vuil werende eigenschappen goed behouden.

Breeclean Schoonmaak heeft zeer uitgebreide en specialistische kennis, en de juiste hulpmiddelen in huis voor verwijdering van bijna alle voorkomende vlekken.

Uw duurzame
tapijt weer
als nieuw

Om de levensduur van uw tapijt te verlengen en het tapijt overal (dus ook op looppaden) van vergelijkbare kwaliteit te houden, brengen wij optioneel beschermende lagen aan. Vezels krijgen hiermee hun oorspronkelijke vuilafstotende bescherming terug.